တရုတ်အစားအစာသင်ကြားခြင်း - ငါးပြေမမျိုးဝင်ငါးပေါင်း
အရင်းအမြစ် - ရန်ကုန်တရုတ်ယဉ်ကျေးမှုစင်တာထုတ်ပြန်ချိန် - 2022-01-05 13:54:00
ဗီဒီယိုကို World Federation of Chinese Catering Industry မှ ပံ့ပိုးတင်ဆက်ပေးထားပါသည်။
ငါးပြေမမျိုးဝင်ငါးပေါင်းသည် ကွမ်တုန်း(Guangdong)ပြည်နယ်၏ ဒေသအထင်ကရ ရိုးရာဟင်းလျာများအနက်မှ တစ်မျိုးဖြစ်သည်။ ၎င်းဟင်းလျာသည် ကွမ်တုန်း(Guangdong)ဟင်းလျာတွဲတွင် ပါဝင်ပြီး လေးပင်သော ငါးအရသာ ရှိသည်။ ငါးပြေမမျိုးဝင်ဖြစ်သည့် ၎င်းငါးသည် ရေချိုငါးများအနက် DHAဓာတ်ပါဝင်မှု အမြင့်ဆုံးဖြစ်သဖြင့် ဤဟင်းလျာသည် ဦးနှောက်အဖွံ့ဖြိုးစေနိုင်ဆုံး ဖြစ်သည်။
ပေါင်းသည့်အခါတွင် မီးအချိန်အဆကို ပိုင်နိုင်စွာ ကိုင်တွယ်တတ်ရပြီး ငါးအသားကို ကျက်ရုံလေး အနေအထားဖြစ်အောင် ပြုလုပ်ထား၍ နူးညံ့အိစက်နေကာ ငါး၏ လတ်ဆတ်ကောင်းမွန်သည့် အရသာကို အပြည့်အဝ ဖော်ထုတ်ထားပါသည်။ အရည်တွင် ဆန်အရက်၏ အချိုအရသာ ပါဝင်ပြီး ပဲငံပြာရည်ရနံ့ မွှေးနေကာ စားလိုက်သည့် အလုတ်တိုင်းမှာ မြိန်ရှက်လှပေသည်။