"မင်္ဂလာပါ နွေဦးအခါ" ၂၀၂၄ ခုနှစ် တရုတ်နွေဦးနှစ်သစ်ကူးဗီဒီယို တင်ဆက်မှု ဆစ်စွမ်းပန်းနား-ကြက်ဥခွံဖြင့် အသားနှပ်

အရင်းအမြစ် - ရန်ကုန်တရုတ်ယဉ်ကျေးမှုစင်တာထုတ်ပြန်ချိန် - 2024-01-31 16:30:14


ဆစ်စွမ်းပန်းနား-ကြက်ဥခွံဖြင့် အသားနှပ်


မင်္ဂလာပါ။ နွေဦးရာသီရောက်လာပါပြီ။ ဆစ်စွမ်းပန်းနား လူမျိုးများ၏ အသိပညာကြွယ်ဝမှုဖြင့် အသုံးမဝင်ဟုထင်ရသည့် ကြက်ဥခွံများကို နုပ်နုပ်စင်း၍ အရသာနယ်ထားသော အသားဖြင့် တွဲဖက်ပြီး အနံ့အရသာမွေးကြိုင်သော ဟင်းလျာတစ်ပွဲကို ချက်ပြုတ်နိုင်သည်။