"မင်္ဂလာပါ နွေဦးအခါ" ၂၀၂၄ ခုနှစ် တရုတ်နွေဦးနှစ်သစ်ကူးဗီဒီယို တင်ဆက်မှု “ပေါင်ဆန်း-“စီးတျန့်”ခရိုင်၏တိုဖူးခြောက်
အရင်းအမြစ် - ရန်ကုန်တရုတ်ယဉ်ကျေးမှုစင်တာထုတ်ပြန်ချိန် - 2024-02-14 16:42:47
“ပေါင်ဆန်း-“စီးတျန့်”ခရိုင်၏တိုဖူးခြောက်
မင်္ဂလာပါ။ နွေဦးရာသီရောက်လာပါပြီ။ တိုဖူးခြောက်ပြားသည် “ပေါင်ဆန်း”ဒေသတွင် အဝါရောင်ပဲကို အသုံးပြုပြီး ပြုလုပ်သော ရိုးရာအစားအစာတစ်မျိုး ဖြစ်ပြီး ယခုချိန်ထိ နှစ်ပေါင်းတစ်ရာတိုင်သမိုင်း ရှိနေဆဲပါ။ “ပေါင်ဆန်း”သားတို့၏ စားပွဲပေါ်တွင် အမြဲတွေ့နိုင်၍ တစ်သက်လုံး လွှမ်းမိုးတတ်သော ဇာတိအရသာပါ….